Het Perfecte Moment
/


Wedding & Event planners

 

Weddingplanner Baarn

Jullie trouwdag, dat moet de mooiste dag van jullie leven worden! Willen jullie alles zelf gaan regelen? Of denken jullie er over na om een weddingplanner in Baarn in te huren? Onderstaand de pakketten die wij aanbieden. Voor ieder budget bieden wij een passende oplossing. Neem gerust contact met ons op en dan zorgen wij voor een aanbieding op maat!

Weddingplanner Baarn A tot Z

Ben jij super enthousiast over jouw trouwdag, maar heb je daarnaast al zo'n druk leven? Of wil je maximaal genieten, maar heb je echt geen zin in stress? Bij het pakket weddingplanner A-Z nemen wij echt álles uit handen. Zo kunnen jullie bezig zijn met waar het echt om gaat: het uitkijken naar jullie perfecte dag! Sit back, relax & get married!

Professioneel ceremoniemeesterschap

Een goede vriend of vriendin vragen als ceremoniemeester? Dat kan zeker! Besef je alleen wel wat dat voor diegene inhoudt. Hij of zij zal het vast graag voor jullie doen, maar kan zelf toch minder genieten van jullie mooie dag. Daarom bieden wij in dit pakket Ceremoniemeester Baarn, met daarin de dagcoördinatie en het ceremoniemeesterschap aan. Tijdens de voorbereidingen zullen we jullie adviseren en op de dag zelf zorgen wij er voor dat alles op rolletjes loopt! Zo bezorgen we voor iedereen de perfecte dag.

Weddingplanner als consultant 

Zijn jullie die groom & bride to be die wel graag zelf alle touwtjes in handen houden, maar kunnen jullie wat hulp gebruiken bij het zelf plannen van de perfecte bruiloft? Maak dan gebruik van onze wedding consults. Aan de hand van een vooraf ingevulde vragenlijst zullen we tijdens de call jullie perfecte dag bespreken. Met na de call een samenvatting, tips & tricks en concrete input voor jullie plan van aanpak, zijn jullie er helemaal klaar voor om zelf de voorbereidingen te treffen!

  
E-mailen
Bellen