Het Perfecte Moment
Wedding & Event planners 
 

Weddingplanner Baarn

Jullie trouwdag, dat moet de mooiste dag van jullie leven worden! Willen jullie alles zelf gaan regelen? Of denken jullie er over na om een weddingplanner in Baarn in te huren? Onderstaand de pakketten die wij aanbieden. Voor ieder budget bieden wij een passende oplossing. Neem gerust contact met ons op en dan zorgen wij voor een aanbieding op maat!


Weddingplanner Baarn A tot Z

Ben jij super enthousiast over jouw trouwdag, maar heb je daarnaast al zo'n druk leven? Of wil je maximaal genieten van de voorbereidingen, maar heb je echt geen zin in stress? Bij het pakket Weddingplanner A tot Z nemen wij écht alles uit handen, zonder dat jullie daarbij inspraak verliezen. Het is ten slotte jullie dag, jullie zijn in control, wij regelen het! Zo kunnen jullie bezig zijn met dat waar het echt om gaat: het uitkijken naar jullie perfecte dag! Sit back, relax & get married!

Professioneel ceremoniemeesterschap
Een goede vriendin, je zus of tante vragen als ceremoniemeester? Dat kan zeker! Besef je alleen wel wat dat voor diegene inhoudt. Hij of zij zal het vast met alle liefde voor jullie doen, maar kan zelf minder genieten van jullie mooie dag. Daarom bieden wij het pakket Ceremoniemeester Baarn aan. Wij zullen een deel van de voorbereidingen begeleiden, maar vooral op de dag zelf de dagcoördinatie voor onze rekening nemen. Zo zorgen wij, zonder dat dat opvalt, dat alles volgens plan verloopt!
Hebben jullie al een ceremoniemeester gevraagd? Geen enkel probleem. Wij werken vaak samen met ceremoniemeesters die dicht bij het bruidspaar staan. Hij of zij zorgt dan bijvoorbeeld voor een deel van de voorbereidingen, maar geeft het op de dag zelf uit handen. Op die manier kan écht iedereen maximaal genieten. 

Weddingplanner als consultant

Een skype call om een weddingplanner het hemd van het lijf te vragen? Dat kan! Op deze manier kunnen wij jullie met wat kleine tips and tricks helpen bij het plannen van jullie perfecte bruiloft. Aan de hand van een vooraf ingevulde vragenlijst zullen we tijdens de call jullie perfecte dag bespreken. Met na de call een samenvatting, tips & tricks en concrete input voor jullie plan van aanpak, zijn jullie er helemaal klaar voor om zelf de voorbereidingen te treffen!Meer hierover weten? Neem contact met ons op!


Onze pakketten:


Weddingplanner A tot Z :

Kennismakingsgesprek

Opstellen + bewaking planning

Opstellen plan van aanpak

Bewaken budget

Adviseren perfecte locaties

Locatiebezoeken, maximaal 3

Leveranciersselectie + contact met leveranciers

Draaiboek samenstellen

Beheer gastenlijst

Ceremoniemeesterschap

Beheer gastenlijst

3 voortgangsgesprekken

Onbeperkt contact mail & app contact

Aanwezigheid bruiloft 

Nazorg (onderbrengen cadeaus)

Totaal € 3.500Ceremoniemeesterschap:

Kennismakingsgesprek

Locatiebezoeken, maximaal 2

Draaiboek samenstellen

Ceremoniemeesterschap

2 voortgangsgesprekken

Onbeperkt contact mail & app

Aanwezigheid bruiloft

Nazorg (onderbrengen cadeaus)


Totaal € 1.550


Dit zijn standaard pakketten. Uiteraard is personalisatie mogelijk. Voor ieder budget kunnen we een offerte op maat maken. Neem contact op via ons contactformulier voor jullie unieke offerte!
  
 
E-mailen
Bellen