Het Perfecte Moment
/


Wedding & Event planners

 

Weddingplanner Baarn A-Z

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Bij het plannen van een bruiloft komt veel kijken. Ben jij nou iemand die maximaal wilt genieten, maar alle regel en plan werkzaamheden liever uitbesteedt? Weddingplanner Baarn van Het Perfecte Moment doet niets liever!

THE SIX REASONS WHY
Het inhuren van een weddingplanner kan je zien als een waardevolle investering. Why? Zie hieronder de 6 redenen. Weddingplanner Baarn als fullservice weddingplanner!

Weddingplanner Baarn, Nienke en/of Kimberley, kunnen tijdens het plannen alles uit handen nemen. In het eerste kennismakingsgesprek leren we elkaar kennen en geven jullie je wensen aan voor de grote dag. Dit gesprek geeft input voor de opzet van de volledige planning. Wij zullen de planning opstellen en bewaken. We maken een plan van aanpak en zullen deze met jullie delen. 
Weddingplanner Baarn is op de hoogte van alle mooie locaties. Aan de hand van jullie wensenlijst kunnen wij jullie adviseren. Willen jullie geen standaard locatie? Laat het ons weten, dan gaan wij voor jullie op zoek! Jullie zijn ten alle tijden zelf in charge.
Wij gaan mee naar maximaal 3 locatiebezoeken. Dat kunnen 3 oriënterende bezoeken zijn, of bezoeken waarin we samen met de locatiemanager alles voor de grote dag doorspreken. 

Jullie bepalen het budget, weddingplanner Baarn kan hem (indien gewenst) bewaken. We zullen op zoek gaan naar de beste deals voor jullie zodat we het maximale uit de dag zullen halen! 
Bij het uitsturen van de uitnodigingen vermelden we onze gegevens, zo nemen wij het beheer van de gastenlijst uit handen. Reageren mensen niet, of niet op tijd? Geen probleem, wij bellen ze na! De perfecte trouwdag is gebaat bij een perfecte planning. We zullen een draaiboek opstellen en deze afstemmen met alle leveranciers. Op de dag zelf zorgen wij er voor dat alles volgens het draaiboek verloopt. 
De weddingplanner Baarn is uiteraard aanwezig op de bruiloft zelf. Ontvangt de gasten, bewaakt de planning en coördineert. Aan het eind van de avond zorgen we er voor dat de cadeaus ondergebracht worden op en plek naar keuze. 
Tijdens de het plannen van de bruiloft is er onbeperkt contact mogelijk via de mail en app. Door het voeren van 3 voortgangsgesprekken regelen we alles tot in detail. 
Zijn jullie er klaar voor om alle plan en regel werkzaamheden uit handen te geven? Gun jezelf die zorgeloze bruiloft én de voorbereiding. Focus je maximaal op deze mooie tijd en laat ons je helpen! 

Neem je snel contact met ons op? Liefs, Nienke en Kimberley 
E-mailen
Bellen