Het Perfecte Moment
/


Wedding & Event planners

 

Welkom bij Het Perfecte Moment!

Het bedrijf voor al jouw perfecte momenten. Van bruiloft tot zakelijke event, wij regelen het voor je! Ben jij op zoek naar een weddingplanner of een professioneel ceremoniemeester?  Nienke en Kimberley van Het Perfecte Moment gaan graag met je in gesprek. Beide hebben een no-nonsense mentaliteit, zijn echte mensen/mensen en worden van niets blijer dan het regelen en organiseren van de perfecte dag!


Weddingplanner Baarn

Trouwdagen plannen en er voor zorgen dat het jullie perfecte dag wordt, dat is onze passie! En of je nou je hele bruiloft en alle voorbereidingen door ons wilt laten doen of alleen wat hulp nodig hebt tijdens het zelf plannen, wij zijn er voor je. Het Perfecte Moment Baarn biedt verschillende pakketten aan, exact passend bij jullie behoefte en budget. Van weddingplanner Baarn A-Z tot een wedding consult, je leest er alles over op de pagina weddingplanner


Professioneel Ceremoniemeesterschap 

Tijdens iedere bruiloft is er een ceremoniemeester aanwezig. Wij van Het Perfecte Moment zijn professioneel ceremoniemeester. Wij nemen de het opstellen van het draaiboek, het contact houden met leveranciers en de gehele dagcoördinatie uit handen. Zo kunnen al jullie dierbaren maximaal genieten en heeft iedereen een zorgeloze dag. Maximaal genieten zonder zorgen dus! Meer weten of ceremoniemeester Baarn? Lees meer op de pagina ceremoniemeester


Wedding consultant Baarn

Plannen jullie zelf je bruiloft, maar willen jullie een adviesgesprek over het plannen van een bruiloft? Dat kan! Het Perfecte Moment Baarn biedt wedding consults aan. In slechts 1,5 uur helpen we jullie met vraagstukken, helpen we met het maken van een plan van aanpak en bieden jullie zo concrete input om zelf jullie perfecte dag te creëren. Interesse of meer informatie over deze consults? Neem dan nu contact met ons op. 

 

Huwelijksaanzoek

Wil jij jouw geliefde ten huwelijk vragen, maar ontbreekt nog dat ene perfecte idee? Wij helpen je graag! Door middel van een brainstormsessie verzamelen wij alle informatie. We presenteren je verschillende ideeën en indien gewenst helpen wij je op het moment zelf met alles regelen en klaarzetten. Neem contact met ons op en voordat je het weet noem jij jouw vriend of vriendin jouw man of vrouw!

 

 

Wie zijn wij?

De gezichten achter Het Perfecte Moment.nl zijn Nienke en Kimberley, woonachtig in Baarn. Beide gelukkig in de liefde en allebei in 2018 moeder geworden. Enthousiasme, gedrevenheid, een gezonde dosis perfectionisme en een voorliefde voor regelen, plannen en organiseren. 

'Wij streven beide altijd perfectie na en zijn er van overtuigd dat dat nodig is om de mooiste events te organiseren. Perfectie bestaat echter niet en juist de dingen die op bijvoorbeeld een trouwdag niet volgens plan gaan, zorgen er voor dat de dag perfect is!'

Wat echt belangrijk is, is vertrouwen. Neem daarom gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Want alleen met een echte klik, zullen we samen het perfecte moment creëren!

 


info@hetperfectemoment.nl
06-55201139
Baarn 
E-mailen
Bellen